Maak kennis met de

DREMEL® 3D IDEA BUILDER

Koop nu Idea Builder Gallery

OPEN UW CREATIVITEIT

Met de meest innovatieve technologie in huis, kunt u uw creativiteit ontgrendelen. Binnen het hele gezin. Gemakkelijk te gebruiken direct uit de doos, ben je klaar om te beginnen met alles wat je nodig hebt, alles wat je wilt, of waar de wereld op gewacht heeft.

Bekijk de video voor meer informatie over het potentieel van deze 3D-printer.

DREMEL 3D PRINTER: VOORNAAMSTE KENMERKEN

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Het is makkelijk om objecten met de Dremel on-board software en kleuren touchscreen te bouwen. Je ziet een preview van elk model dat je bouwt. Daarnaast is de Dremel Idea Builder uitgerust met een vooraf geïnstalleerde extruder (het gedeelte waar de printdraad uitkomt en het model bouwt) in tegenstelling tot andere 3D-printers waar deze vaak nog geinstalleerd worden. Dit maakt de installatie eenvoudig, een kwestie van aansluiten en printen maar. Met de eenvoudig te gebruiken software, kunt u direct beginnen met het omzetten van uw ideeën in modellen en projecten.

VAN ÉÉN TOT VOLTOOID


1. Starten

Start met het ontdekken van 3D modellen.

2. Kies een model

Download de 3D modellen die je wilt bouwen

3. Upload naar de Idea Builder

Connect om je model te uploaden via SD of USB kabel

4. Bouw

Zie hoe jouw model vorm krijgt als de printer het model laag voor laag bouwt.

5. Geniet

Open de deur naar jouw creatie.

"Toen ik begon met printen, was ik bang dat het moeilijk zou zijn om het filament te vervangen. Maar ik was onder de indruk van hoe gemakkelijk het was om te doen. Ik heb gewoon de Quick Start Guide gevolgd was binnen een paar minuten weer aan het printen."

Allison Murphy - Dremel Associate

SCHOON. STIL. GECONTROLEERD.

De Idea Builder beschikt over een afsluitbare deur tegen stof en nieuwsgierige vingers. Deze volledig afgesloten werkruimte zorgt ook voor een stabiele temperatuur om te printen. Ook zorgt dit voor minder geluid waardoor je makkelijk andere dingen kunt doent terwijl de printer bezig is. Bovendien is de printer UL-gecertificeerd.

"Terwijl de printer bezig is mijn idee te creëren, kan ik koken, een boek lezen of klusjes uitvoeren in en rondom het huis. Multitasking op zijn best!"

Emily Miller - Dremel Associate

TOUCHSCREEN PANEEL

Uw Dremel Idea 3D Builder is volledig operationeel, zelfs zonder het aansluiten aan een computer! Met het full colour touchscreen, kunt u modellen selecteren om te bouwen en kan u het print proces regelen met de Start, Stop en Pause knoppen ... en nog veel meer. Het touchscreen geeft u zelfs nuttige informatie over de status van het print-proces.

"Omdat de Dremel Idea 3D-Builder makkelijk te gebruiken is, kan ik meer tijd besteden aan het bedenken van nieuwe projecten en het verfijnen van mijn bestaande ideeën."

John Hauter - Dremel Associate