BRENG UW ONTWERPEN TOT LEVEN MET DREMEL 3D-DRAAD

"Alle Dremel PLA-filamenten zijn ontwikkeld en getest voor het gebruik met uw Dremel 3D-printers en zijn gewoonweg de beste filamenten voor uw DigiLab of Idea Builder 3D-printer. De 3D-printers van Dremel bieden 4 filamenttypes: PLA dat compatibel is met alle 3D-printers, evenals Eco-ABS, PETG en nylon voor de Dremel DigiLab 3D45 - allemaal uitgerust met RFID-herkenning voor automatische aanpassing van de printerinstellingen met het Dremel 3D45-model. Koop nu uw Dremel-filament en breng uw ontwerpen tot leven."

ECO-ABS

Eco-ABS is een natuurlijke thermoplast die ideaal is voor het printen van duurzame en stootbestendige 3D-voorwerpen. De sterkte en flexibiliteit van het materiaal maken het geschikt voor technische en mechanische toepassingen. Doordat er met dit filament voorwerpen met een hoge mate van detail kunnen worden geprint, is het geschikt voor het ontwikkelen van werkende prototypen. Het ABS-achtige filament van Dremel is ontworpen voor printen met uw Dremel 3D45-printer en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

NYLON

Nylon is een synthetisch polymeer dat ideaal is voor het printen van sterke en flexibele 3D-prototypen en is zeer slijtvast. Nylon wordt aanbevolen voor projecten als het printen van filmscharnieren en andere functionele onderdelen, omdat het een licht materiaal is. Het nylonfilament van Dremel is ontworpen voor printen met uw Dremel 3D45-printer en is beschikbaar in de kleur zwart.

PLA

PLA is een plantaardig en recyclebaar filament. Doordat het een milieuvriendelijk materiaal is, wordt het vaak gekozen door scholen en gebruikers die geprinte voorwerpen tentoon willen stellen of voor kleinschalig huishoudelijk gebruik printen. PLA-filament vervormt minder snel, waardoor het printen veel makkelijker is en bij veel lagere temperaturen kan plaatsvinden. Het filament geeft het product een glanzende afwerking. Dremel PLA is ontworpen voor alle Dremel 3D-printers en is beschikbaar in 11 verschillende kleuren. Met dit filament kunnen stabiele, stevige voorwerpen met een hoogwaardige afwerking worden gemaakt.

PETG

PETG is een veelgebruikt polymeer en is net zo duurzaam als ABS en net zo gemakkelijk te gebruiken als PLA. De sterkte, flexibiliteit en temperatuurbestendigheid maken dit filament ideaal voor het printen van mechanische onderdelen. PETG-filament heeft een uitstekend hechtingsvermogen en krimpt en vervormt niet snel, waardoor printen eenvoudig wordt. Het PETG-filament van Dremel is ontworpen voor printen met uw Dremel 3D45-printer en is doorzichtig.