Lade-organizer

Categorie: Organisatie Bestandsgrootte: 151.75 KB

Project Complexity: 
Intermediate

Houd uw laden netjes en opgeruimd met de 3D geprinte lade-organizers. Dremel biedt vier unieke indelingen om ervoor te zorgen dat elk onderdeel gemakkelijk past en dat elk voorwerp zijn eigen plekje heeft. Dit project is perfect voor het opruimen van die rommellade waar we altijd allemaal in zoeken, of het ordenen van keukenspullen zodat deze gemakkelijk te vinden zijn, en voor alles daartussen. De 3D lade-organizers van Dremel zijn een snel en eenvoudig weekendproject waar iedereen plezier aan beleeft.


BENODIGDE MATERIALEN

  • Hout 1/8 inch (benodigde hoeveelheid is afhankelijk van grootte van het project)
  • Hout 1/4 inch (benodigde hoeveelheid is afhankelijk van grootte van het project)
  • Houtlijm of superlijm

BENODIGDE GEREEDSCHAPPEN

  • Dremel DSM20
  • Dremel Multi-Max
  • Dremel 3D Idea Builder inclusief filament
  • Dremel Multi-Max Schuurplateau
  • Dremel Multi-Max Schuurpapier

INSTRUCTIES

Stappen

1

Meet om te beginnen de afmetingen van de binnenkant van de lade om later de schotjes goed te kunnen bevestigen. Bedenk hierbij ook hoe u de lade in wilt delen, hoeveel schotjes u wilt gebruiken.

2

Meet en zaag het hout voor de schotjes ongeveer 6,4 mm korter dan de binnenste afmetingen van de lade. De geprinte 3D-onderdelen zullen namelijk een afmetingen van ongeveer 6,4 mm hebben. Voor het zagen van het hout, kunt u de Dremel DSM20 gebruiken met de DSM500 multifunctionele carbide snijschijf.

3

Als duidelijk is hoe u de lade in wilt delen, kunt u de juiste 3D objecten selecteren en starten deze te printen. Als de printer aan het printen is kunt u verder met de houten schotjes. Gebruik de Dremel Multi-Max, het schuurplateau en schuurpapier om de vlakke zijden en randen van de schotjes te schuren.

4

Na het zagen en schuren van de schotjes, kunt u testen of de houten schotjes in de lade passen samen met de 3D-onderdelen.

5

Als u tevreden bent met de positie van de schotjes, kunt u met een potlood markeren waar de 3D-geprinte delen straks vast gelijmd dienen te worden.

6

Lijm de geprinte 3D-onderdelen in de lade bij de eerder gemarkeerde punten.

7

Nadat de 3D-onderdelen in de lade zijn gemonteerd, kunt u de houten schotjes lijmen. Zodra de lijm droog is, kunt u uw lade te vullen.

Project Details Dremel 3D Project