MAAK KENNIS MET DE

DREMEL® IDEA BUILDER 3D40

VOOR HET ONDERWIJS

Video bekijken

Rondom ondersteund

Wanneer u een Idea Builder 3D40 koopt, krijgt u meer dan alleen een 3D-printer met software en draad. U krijgt ook voortreffelijke 1:1 support, professionele ontwikkeling, op leerplannen gebaseerde lesprogramma's en gemoedsrust met UL-veiligheidscertificering en de beste garantie in de industrie.

VOORNAAMSTE KENMERKEN (MODEL 3D40 EDU)

WORD LID VAN DE STEM-BEWEGING

De exacte vakken (STEM-vakken) kunnen nu nog interactiever en aantrekkelijker worden. Met praktisch leren kunnen leerlingen nu worden betrokken bij het ontwerpen, maken en testen van de lesstof die wordt behandeld.

GEBRUIKSKLARE OPLOSSING

Met onze gebruiksklare lesprogramma's kunnen leerkrachten 3D-printen rechtstreeks in hun lessen integreren. Onze lesprogramma's en instructiegidsen zijn geschreven door echte vakleerkrachten en verschaffen u praktische lesstof die voor een beter begrip een abstract concept verbindt met een geprint model.

ONTWERP. MAAK. LEER.

TinkerCad, SketchUp en Fusion 360 bieden allemaal gratis online instructies om u te helpen bij het bouwen van uw eigen ideeën. Ontwerp alles wat u maar wilt en upload eenvoudig uw .STL of .OBJ naar de Dremel 3D-software.

TOUCHSCREEN-PANEEL

Uw Dremel 3D Idea Builder 3D40 is volledig operationeel, zelfs zonder deze op een computer aan te sluiten! Met het kleuren-touchscreen kunt u modellen kiezen om te bouwen en kunt u uw printproces besturen met de knoppen Start, Stop en Pause.... en nog veel meer. Het touchscreen laat handige informatie en de printstatus van uw model zien!

NIEUWE KENMERKEN


"Door de Dremel 3D Idea Builder te integreren in ons leerplan voor basis- en voortgezet onderwijs is de inzet van onze leerlingen toegenomen, wordt de creativiteit van onze leerlingen gecultiveerd en worden de leerlingen geholpen bij het beter begrijpen van kernconcepten waarvan de uitleg tijdens de les soms niet helemaal goed over is gekomen."

Mark Simmons, technologisch directeur, scholengemeenschap Sabine Pass ISD